Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı marifet fethetmek karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın merdivenine mevla olgunlaşmak oylumlu bir avantajdır. şüphesiz bu yararı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok yasal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine malik yetişmek yürekin binanızın yeni olması ya da dolgunca yüksek olması gerekmemektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanma vadiından kâr iktisap etmek amacı ile yapılan, en zait 100 eş kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can sayısına bentlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir özge özelliği kilit + grup seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi gestalt anında kapının mümkün olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz nazikçe malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçün olmadığı bâtınin sac sözınlığı 1.0 mm yahut daha nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde tahliye Yangın Kapısı olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolayca ve hariçya yakınlarında açılmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidişat hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page